Inhoudsopgave

Foto van MFC De Postkoets

MFC De Postkoets

Inhoudsopgave

Braodwòrst mét champagne

Welkom in het café van Toos en Baer. Gewoon een gezellige kroeg. Waar op zijn tijd wordt gelachen en een lekker pilsje wordt gedronken.

Ondertussen draait Toos achter de bar haar sigaretjes. Zo als op de foto te zien is zijn Baer en Toos niet alleen. Iedere dag staan de vaste stamgasten op de stoep. Er wordt gekaart, gedanst, een dorps café in de jaren tachtig. Sandy zit op haar vaste kruk en puzzelt. Guus bekijkt de zaak door zijn zoveelste glas en hangt op zijn eigen plek Maar het zijn niet alleen de stamgasten die vandaag het café bezoeken!

Toos gaat roerige tijden tegemoet want voor dat ze het goed en wel in de gaten heeft zet een telefoontje de hele kroeg op stelten. .

Deze hilarische komedie “Braodwòrst mét Champagne” die Spelenderwijs voor U op de planken brengt mag U niet missen.

Na drie jaar van rustig aan doen lopen de spelers over van energie en laten het toneel bruisen. Op onze repetities het afgelopen jaar werd erg veel gelachen. Onder leiding van onze nieuwe regisseur Ivo Habets is het een waar spektakel geworden. Daar willen wij U ons publiek graag van mee laten genieten en een heerlijke avond bezorgen met een gulle lach.

Datum: Vrijdag 14, Zaterdag 15, Vrijdag 21, Zaterdag 22 April.
Plaats: MFC de Postkoets, Rijksweg te Horn. Entree: € 12,50 Aanvang 20.00 uur

Braodwòrst mét champagne
Delen
Delen
Delen
Delen
Foto van MFC De Postkoets

MFC De Postkoets

De juiste sfeer en ruimte voor verenigingen, bedrijven, evenementen en feesten!

Anderen bekeken ook...

De Postkoets Horn

MFC De Postkoets

Het stichtingsbestuur van Multifunctioneel Centrum (MFC) De Postkoets heeft een geldlening en subsidie ontvangen van de gemeente om de gewenste doorstart voor het gemeenschapshuis te

Lees verder »

Kerstconcert met Animato

Sinds de ledenwervingsactie in september jl., kent zangkoor Animato een flink aantal nieuwe leden. Dit heeft Animato nog levendiger gemaakt. Dat is o.a. te merken tijdens de

Lees verder »