Inhoudsopgave

Foto van MFC De Postkoets

MFC De Postkoets

Inhoudsopgave

Kerstconcert met Animato

Sinds de ledenwervingsactie in september jl., kent zangkoor Animato een flink aantal nieuwe leden. Dit heeft Animato nog levendiger gemaakt. Dat is o.a. te merken tijdens de repetities op woensdagavond in m.f.c. de Postkoets in Horn. 

Onder de inspirerende leiding van dirigente Veronika Peerboom zingt en swingt het koor de pan uit. Wij zijn er trots op om met een bijzonder kerstconcert, ons verrijkte koor aan u te presenteren.  

Dat doen we op zaterdag 17 december van 19.30 uur tot 21.00 uur in de St. Martinuskerk in Horn. 

Het koor wordt dan op de piano begeleid door Toon Konings, en bovendien speelt er een strijkersensemble mee, dat bestaat uit leerlingen van de Kunstacademie in Dilsen-Stokkem. Deze groep staat onder leiding van Michel Pieters. 

Het thema van de avond is “ Muziek verbindt in alle talen “ . En dat zal te merken zijn. Er zullen heel wat talen voorbij komen, niet alleen in zang  maar ook in gesproken woord; van onverstaanbaar ver weg tot heel dichtbij in onze eigen taal. Het gaat om verbinding. Dat is een kerstgedachte die in deze tijd van oorlog en allerlei wrijving en dreiging, van indringend belang is.

Het concert begint om 19.30 uur maar de kerk is al open vanaf 18.50 uur. Om 19.00 uur wordt er namelijk in de kerk een tentoonstelling geopend  van diverse kerststallen en van kerstwerkstukjes die gemaakt zijn door  leerlingen van Basisschool de Mussenberg uit Horn. 

Het belooft een mooie avond te worden, waarop veel mensen, jong en  oud, echt bijeen kunnen komen, in vriendschap en vrede, met muziek die verbindt. (De toegang is vrij, maar dat spreekt eigenlijk vanzelf.)

kertsconcert animato
Delen
Delen
Delen
Delen
Foto van MFC De Postkoets

MFC De Postkoets

De juiste sfeer en ruimte voor verenigingen, bedrijven, evenementen en feesten!

Anderen bekeken ook...

De Postkoets Horn

MFC De Postkoets

Het stichtingsbestuur van Multifunctioneel Centrum (MFC) De Postkoets heeft een geldlening en subsidie ontvangen van de gemeente om de gewenste doorstart voor het gemeenschapshuis te

Lees verder »

Kerstconcert met Animato

Sinds de ledenwervingsactie in september jl., kent zangkoor Animato een flink aantal nieuwe leden. Dit heeft Animato nog levendiger gemaakt. Dat is o.a. te merken tijdens de

Lees verder »