Toneelgroep Spelenderwijs Horn “Braodworst met Champagne”

Home Events - MFC de Postkoets Toneelgroep Spelenderwijs Horn “Braodworst met Champagne”

Toneelgroep Spelenderwijs Horn “Braodworst met Champagne”

Kaartverkoop: Spar Vermeulen Horn
Online kaartverkoop:  spelenderwijshorn.blogspot.com

Welkom in het café van Toos en Baer. Gewoon een gezellige kroeg. Waar op zijn tijd wordt gelachen en een lekker pilsje wordt gedronken.
Ondertussen draait Toos achter de bar haar sigaretjes. Zo als op de foto te zien is zijn Baer en Toos niet alleen. Iedere dag staan de vaste stamgasten op de stoep. Er wordt gekaart, gedanst, een dorps café in de jaren tachtig. Sandy zit op haar vaste kruk en puzzelt. Guus bekijkt de zaak door zijn zoveelste glas en hangt op zijn eigen plek Maar het zijn niet alleen de stamgasten die vandaag het café bezoeken!
Toos gaat roerige tijden tegemoet want voor dat ze het goed en wel in de gaten heeft zet een telefoontje de hele kroeg op stelten. .
Deze hilarische komedie “Braodwòrst mét Champagne” die Spelenderwijs voor U op de planken brengt mag U niet missen.
Na drie jaar van rustig aan doen lopen de spelers over van energie en laten het toneel bruisen. Op onze repetities het afgelopen jaar werd erg veel gelachen. Onder leiding van onze nieuwe regisseur Ivo Habets is het een waar spektakel geworden. Daar willen wij U ons publiek graag van mee laten genieten en een heerlijke avond bezorgen met een gulle lach

Datum

15 apr 2023
Verlopen!

Tijd

20:00

Locatie

MFC De Postkoets
Posthuisweg 13 in Horn